Irina Loghin

Irina Loghin a avut mereu grijă de sănătatea ei. În 1989 la Chișinău Irina Loghin revine pe scena cântând cu mai multa patimă ca niciodată toate dorurile purtate ani în șir.


Irina Loghin Dorul De Parinti Ce E Viata Omului Chisinau 1994 Youtube Youtube Chisinau Concert

N-am crezut că o să pot rezista.

. Pentru că se menține într-o formă de zile mari Irina Loghin a dezvăluit cum reușește să aibă un ten de porțelan la 83 de ani. Regina muzicii populare a luat această decizie după ce i s-a furat un costum valoros din camera de hotel de la mare. Ce dietă ține Irina Loghin la 83 de ani.

Irina Loghin a trait cele mai mari emotii din viata sa la nunta fiicei sale Irinuca care si-a unit destinul sambata cu un coleg de munca pe nume Bogdan. Alimentele la care a renunțat Irina Loghin. Nici eu nu am crezut că pot ține așa o cură.

Fiica Irinei Loghin s-a maritat la. Ce măsuri a luat celebra artistă. Februar 1939 in Gura Vitioarei Kreis Prahova ist eine rumänische Sängerin und Politikerin.

Irina Loghin a dezvăluit că a fost jefuită pe litoral. Irina Loghin 19. Artista a renunțat la carne în urmă cu 50 de ani face sport zilnic și este mereu atentă la alimentație.

Pentru Irina Loghin costumele populare sunt o adevărată avere. Mă miram seara cum poate să nu-mi fie foame. N-am crezut că o să pot rezista.

Irina Loghin e renumită pentru superbele ei costume populare unele dintre ele foarte vechi. Iată ce a pățit vedeta. Totodată doamna cântecului popular românesc cum este numită recunoaște că are un stil de viață sănătos și face și sport.

Irina Loghin se bucura de un succes rar întâlnit în România pâna în momentul interdicției - 1982. La 83 de ani Irina Loghin nu-și arată vârsta. IRINA LOGHIN si ADRIAN DAMINESCU - Romania Plange Ardealul si Banatul IRINA LOGHIN - Mi-ai dat mama cantecul 1972 Mama mama ce-ai crezut.

Vedeta a slăbit 4 kg în șapte zile. Sunt Irina Loghin iar aceasta este pagina mea oficială de Facebook. Interpreta era însărcinată în șapte luni cu primul lor copil.

De atunci Irina Loghin a mărturisit că a renunțat să mai poarte straiele tradiționale de valoare ținându-le sub cheie. Totodată aceasta a subliniat că a început să facă mai multe plimbări. Nu am crezut că pot ține așa o cură Irina Loghin a recunoscut că a apelat la ajutorul medicilor pentru a slăbi câteva kilograme.

I-a fost interzis să imprime în Radio sau Electrecord să filmeze în TVR si să susțină concerte. Interpreta de muzică populară spune că este foarte important ce alegem să mâncăm și crede că tot răul din corp vine de la alimentație potrivit wowbizro. Irina Loghin is an actress known for Ratacire 1978 Amurgul fantanilor 1984 and Revelion Magic 2008.

Artista de muzică populară a povestit că aflată pe litoral unul dintre costumele sale valoroase a fost furat chiar din camera hotelului unde era cazată. Sunt otravă pentru organism. Irina Loghin a mărturisit că a început această dietă din motive de sănătate.

Îndrumată de medici artista a ținut. Irina Loghin a fost victima unui jaf. Am fost recent la o clinică din Brașov de detoxifiere.

Irina Loghin își ține averea sub cheie după ce a fost jefuită pe litoral. Interpreta de muzică populară le-a spus doamnelor cum reușește să arate atât de bine șa 83 de ani. Vedeta se afla la mare când s-a trezit că hoții.

Artista are un ritual atunci când vine vorba de. Pentru evenimente spectacole vă rog să sunați la. Sie ist die meistverkaufte Künstlerin volkstümlicher Musik in Rumänien.

Cum a slăbit Irina Loghin 4. 339540 likes 16370 talking about this. Whats on TV Streaming Top.

Aceasta e dieta secretă a Irinei Loghin. Nu cu mult timp în urmă iubita cântăreață Irina Loghin a trecut printr-un moment neplăcut. Ulterior Irina Loghin a realizat că Ion Cernea este un bărbat bun iar cei doi s-au cununat civil pe 6 martie 1975 atunci când artista avea 36 de ani.

Release Calendar DVD Blu-ray Releases Top 250 Movies Most Popular Movies Browse Movies by Genre Top Box Office Showtimes Tickets In Theaters Coming Soon Movie News India Movie Spotlight. N-am crezut că o să pot rezista. Nu e vorba de frumusețe au trecut anii s-au dus.

Irina Loghin este o artistă desăvârșită admirată de publicul din România atât pentru cariera sa remarcabilă cât și pentru stilul de viață cumpătat și departe de scandaluri care să-i păteze imaginea de artist. Irina Loghin una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România a rememorat un episod care i-a schimbat viața completArtista susține că în perioada anului 1982 se zvonea că Elena Ceaușescu ar fi fost geloasă pe frumusețea acesteia drept urmare a decis să îi interzică să mai cânte. Are o mulțime de ii și fote pe care le ține sub cheie.

Irina Loghin și-a dezvăluit secretul tinereții. Îndrăgita interpretă de muzică populară are grijă de silueta sa și a dezvăluit cum a reușit să scape de 4 kilograme în 7 zile. Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii are vârsta de 96 de ani și deși s-a confruntat cu probleme legate de mobilitate luciditatea minții și starea sa de sănătate bună îi sunt caracteristice.

Timp de șapte zile aceasta a urmat o cură de detoxifiere bazată pe sucuri naturale și a slăbit 4 kilograme. Nu e un sacrificiu să te poți menține sănătos. Menționăm faptul că la acel moment Irina Loghin.

Cei doi s-au cununat religios un an mai târziu. Deși nu a avut niciodată probleme cu greutatea la 83 de ani starea de sănătate a împins-o spre nevoia de a scăpa de câteva kilograme. Nu e un sacrificiu să te.

Aceasta a fost la o clinică de detoxifiere din Brașov unde a urmat o cură specială bazată pe sucuri de detoxifiere. Mă miram seara cum poate să nu-mi fie foame. Șapte zile am stat numai pe sucuri și am făcut saună.


Pin By Mădălina Nederiţă On Personalities Fascinating Mona Romania


Pin Page


Pin On Frumusete


Irina Loghin Cate Griji Are O Mama


Irina Loghin Si Maria Ciobanu Minirecital


Irina Loghin Women Fashion Ruffled


Irina Loghin Cate Griji Are O Mamă Fashion Crown Jewelry Crown


Videoclip 2021 Irina Loghin Treziti Va Romani Youtube Romani Youtube Rina


Irina Loghin Treziti Va Romani 2015 Romani Fashion Mp3 Song Download


Irina Si Irinuca Loghin Zi Si Noapte M Am Rugat O Dată N Viaţă Youtube Youtube Muzică Fete


Andra Irina Loghin Mi A Dat Mama Cantecul Concert Traditional


Irina Loghin Nou Omule Care Ai Bani 24 04 2019 Bani Care Talk Show


Fuego Si Irina Loghin Saptamana Vine Trece 2019 Youtube Youtube Talk Show Music


6 Irina Si Irinuca Loghin Cele Mai Frumoase Cantece De Nunta Youtube Crown Jewelry Fashion Crown


Irina Loghin Cantece De Neuitat 1


Pin On Populare


Florin Piersic și Irina Loghin Fashion Sari Saree


Irina Loghin Wedding Hairstyles Celebrities Romania


Irina Loghin Incoming Call Screenshot Incoming Call

Comments

Popular posts from this blog

tempat menarik di kuala selangor

tersalah isi borang e filing

Belle Mariano